Fredag d. 30-10-2020 kl 18.30

 

På Skoemagerkroen er vi tilhængere af bæredygtighed, lokale råvarer, høst af egne afgrøder fra den midtsjællandske muld og ordentligt håndværk – det er selve kernen i vores køkken.

Derfor har Skoemagerkroen i samarbejde med Bent Christensen fra Den Danske Spise Guide, lavet en aften, hvor vi vil præstere noget af det bedste vi kan indenfor, vin, mad og service.

En aften, der byder på en 7-retters menu inkl. vine, kreeret af Køkkenchef Peter Hansen og souschef Nicolas Juel Nielsen og med udsøgte vine kommenterede af Sommelier Amanda Block Jensen.

Vinene vil være fra Skoemagerkroen´s 500 år gamle vinkælder, inkl. en lille ”overraskelse eller to” og fra Bent Christensens egen private kælder.

Efterfølgende en anmeldelse af aftenens menu og vine v. Bent Christensen efter de strenge kriterier som en professionel madanmelder bygger konklusion om *** på, samt debat med publikum under kaffen.

Aftenen indeholder:

Champagne og intro

7-retters tasting menu inkl. vine

Kaffe og sødt

1 stk. Bog (Madanmelderen) signeret af

Bent Christensen, Den Danske Spiseguide.

Pris pr. pers 1595,-