Kom indenfor og bliv klogere

I samarbejde med Ole Troelsø, madanmelder og smørrebrødsentusiast, inviterer vi dig indenfor til en helt speciel aften i kroens stemningsfyldte lokaler. I løbet af aftenen vil du blive klogere på smørrebrødets udvikling og smag op gennem tiden, og både øjne, ører og smagsløg skal udfordres og begejstres denne aften.

Historien om rundtenommen

Ole Troelsø fortæller om hvordan 1600-tallets danske rundtenom i 1800-tallet udvikledes til en verdenskendt specialitet som stod stærkt op gennem 1900-tallet indtil 1970’erne, hvor populariteten faldt. I 00’erne fik smørrebrødet imidlertid en rennæssance, og såvel popularitet som kvalitet er nu højere end nogensinde før.

En del af Skoemagerkroen

Her på Skoemagerkroen deler vi den store begejstring for smørrebrød og er stolte og beærede over at være blevet bemærket som en af Danmarks bedste smørrebrødsrestauranter. Vi vil meget gerne dele vores entusiasme for den gode og rene smag fra de fantastiske råvarer lokalområdet byder på, og vi håber derfor I vil komme og tilbringe aftenen sammen med os.

En helt særlig aften med gode smage og gode fortællinger

Aftenen starter kl. 18.00 og byder på 6 anretninger og snacks fra vores dygtige kokke. Maden akkompagneres af friskbrygget øl fra det lokale bryggeri alt imens du vil blive sat tilbage i tid og ånd, når en helt speciel gæst sætter stemningen med en lille iscenesættelse af tiden, hvor Holberg satte sine ben på kroen og inspireredes til at skrive Jeppe på Bjerget, og hvor smørrebrødets rejse tog sin begyndelse.

– vi håber at se jer til en hyggelig aften hvor vi sammen dykker ned i smørrebrødets historie, betydning, og smag.

Med i prisen følger bogen Danmarks Bedste Smørrebrød af Ole Troelsø

Kun et begrænset antal pladser, da aftenen skal stå i hyggens og fordybelsens tegn.

Eller ring på tlf: 46491930 for at høre mere. 

gaardhave skoemagerkroen