HVORDAN VI HÅNDTERER COVID-19 PÅ SKOEMAGERKROEN

Sundheden og trygheden hos vores gæster og medarbejdere er altid vores første prioritet. For at sikre begge dele har vi oprettet procedurer og rutiner relateret til COVID-19.

Vi følger nøje med i udviklingen af COVID-19, og vi følger anbefalingerne og retningslinjerne fra sundhedsmyndigheder og handler i overensstemmelse hermed – Vi tager alle nødvendige forholdsregler.

 

HVAD VI GØR FOR AT SKABE TRYGHED FOR GÆSTER OG MEDARBEJDERE:
Alle medarbejdere på Skoemagerkroen har fået uddybende information om Coronavirus og instruktioner på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Vi følger disse retningslinjer og anbefalinger. Vi har klare procedurer for, hvordan vi agerer, hvis gæster eller personale oplever symptomer, så vi sikrer, at virussen ikke spreder sig.

 

HVORDAN GØR VI:

  • HOLDER AFSTAND – Mere præcist holder vi mindst 1 meters afstand, både til gæster og vores medarbejdere.
  • INGEN FYSISK KONTAKT – Det betyder ingen håndtryk, kindkys og knus.
  • GRUPPER PÅ MAX 100 MENNESKER- Vi sikrer, at der ikke er mere end 100 personer samlet i grupper – i restauranten overholder vi de angivne afstande.
  • VASKER OG DESINFICERER HÆNDER – Vi vasker hænder ofte og bruger håndsprit – og forventer at vores gæster til at gør det samme. Håndsprit-dispensere er tilgængelige for gæster i alle fællesområder.
  • RENE OVERFLADER – Vi rengør og desinficerer alle overflader flere gange om dagen, og er særligt opmærksomhed på de steder som mange berører.

VI TAGER ANSVAR:
Udbruddet af Corona virus har ændret vores virkelighed dag for dag, time for time. Vi har taget alle nødvendige skridt for at sikre, at Skoemagerkroen ikke bare er her i dag, men også i fremtiden.

Vi følger udviklingen af Corona virus situationen løbende, og vi er klar til at tage yderligere og nødvendige handlinger.

Vores medarbejdere er parate til at håndtere de situationer, der kan forekomme.
Sikkerhed er vores vigtigste prioritet, og vi tager alle nødvendige forholdsregler for, at vores gæster skal føle sig trygge, når de besøger Skoemagerkroen.