Overnat på Skoemagerkroen

Kombinér afslapning eller forretning med natur og smagfulde oplevelser med et ophold i historiske rammer på Skoemagerkroen.

I det skovrige og smukke midtsjællandske bakkeland står vores dedikerede personale klar til at forkæle dig – og fra det øjeblik du drejer fra ved skiltet på Landevejen, mærker du, hvordan stilheden sænker sig.

Tag f.eks. en cykeltur på istidsruten, udforsk Nationalpark Skjoldungernes Land eller løb en tur på en af vores naturruter. Tag på vandretur til Tadre Mølle og Aastrup Kloster eller besøg en af vores små lokale producenter.

Vi vil gøre vores for at du kan slappe af og nyde et ophold hvor du kan fokusere på at lade tankerne flyve og lade op.

Velkommen!

Kroophold

Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage ved ankomst, der kan nydes i krostuen, gårdhaven eller på terrassen. Til aften serveres en 3-retters menu af sæsonens aktuelle a la carte menu efterfulgt af overnatning i delt dobbeltværelse. Serveret morgenmad, juice og kaffe. 

Pris kr. 1.495 pr. person

 Se vores hyggelige værelser her

Gourmetophold

Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage ved ankomst, der kan nydes i krostuen, gårdhaven eller på terrassen. Der serveres aperitif og snacks før middagen, der består af en 8-retters signaturmenu af egne og lokale råvarer. Menuen ledsages af udvalgte vine. Overnatning i delt dobbeltværelse. Serveret morgenmad, juice og kaffe.

Pris kr. 2.595 pr. person

Det er muligt at opgradere til overnatning i vores suite mod et gebyr på kr. 395,- pr. person, såfremt den ikke er booket i forvejen.

Mulighed for tilkøb

Sauna med udsigt til skov og eng, vildmarsksbad med spa, brusebad, solvogne, frie håndklæder, badekåber og morgentøfler, div. Tromborg-produkter, et glas bobler, frisk frugt, sandwich, samt kildevand med eller uden brus.

Pris 395,- pr. pers.

Værelser

Alle vores værelser er udstyret med:

  • Internet og gratis WIFI
  • TV-kanaler – DR1 HD, DR2, DR3, Ramasjang, TV2 Lorry HD, TV2 News, TV3 DK HD, Tv3+ HD, TV3 PLUS samt svenske og norske kanaler
  • Morgenkåbe, morgentøfler, friske håndklæder hver dag

Check-inn kl. 14.00
Check ud kl. 11.00

Du kan bestille roomservice i tidsrummet fra kl. 10.00 – 22.00 mod et tillæg.

Se alle værelser her

Luksusværelse på Skoemagerkroen

© Skoemagerkroen – Kroophold & værelser