Overnat på Skoemagerkroen

Kombinér afslapning eller forretning med natur og smagfulde oplevelser med et ophold i historiske rammer på Skoemagerkroen.

I det skovrige og smukke midtsjællandske bakkeland står vores dedikerede personale klar til at forkæle dig – og fra det øjeblik du drejer fra ved skiltet på Landevejen, mærker du, hvordan stilheden sænker sig.

Tag f.eks. en cykeltur på istidsruten, udforsk Nationalpark Skjoldungernes Land eller løb en tur på en af vores naturruter. Tag på vandretur til Tadre Mølle og Aastrup Kloster eller besøg en af vores små lokale producenter.

Vi vil gøre vores for at du kan slappe af og nyde et ophold hvor du kan fokusere på at lade tankerne flyve og lade op.

Velkommen!

– Kroophold –

Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage ved ankomst, der kan nydes i krostuen, gårdhaven eller på terrassen. Til aften serveres en 3-retters menu af sæsonens aktuelle a la carte menu efterfulgt af overnatning i delt dobbeltværelse. Serveret morgenmad, juice og kaffe. 

Pris kr. 1.295 pr. person

 

– Gourmetophold –

Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage ved ankomst, der kan nydes i krostuen, gårdhaven eller på terrassen. Der serveres aperitif og snacks før middagen, der består af en 6-retters tasting menu af egne og lokale råvarer. Menuen ledsages af udvalgte vine. Overnatning i delt dobbeltværelse. Serveret morgenmad, juice og kaffe.

Pris kr. 2.195 pr. person

Det er muligt at opgradere til overnatning i vores suite mod et gebyr på kr. 395,- pr. person, såfremt den ikke er booket i forvejen.

Delt dobbeltværelse

Pris kr. 950,-
ekskl. morgenmad.

Delt bad og toilet

Morgenmad 125,- per pers.

Jeppes hytte

Pris kr. 1095,- ekskl. morgenmad

med egen indgang og handicapvenligt

morgenmad 125,- per person

 

Brudesuite

Pris kr. 2295,- inkl. morgenmad.

Romantisk & luxeriøs suite, jacuzzi/spa med kig til stjernerne.

Inkl. bobler på værelset.

Morgenmad serveret i suiten kr. 75,-

Værelser

Alle vores værelser er udstyret med :

  • Chromecast
  • Internet og gratis WIFI
  • TV-kanaler – DR1 HD, DR2, DR3, Ramasjang, TV2 Lorry HD, TV2 News, TV3 DK HD, Tv3+ HD, TV3 PLUS samt svenske og norske kanaler
  • Morgenkåbe, morgentøfler, og vi skifter håndklæder hver dag

Du kan bestille roomservice i tidsrummet fra kl. 10.00 – 22.00 mod et tillæg.

© Skoemagerkroen – Kroophold & værelser