Ophold på Skoemagerkroen

Kombinér afslapning, natur og smagfulde oplevelser med et ophold i historiske rammer på Skoemagerkroen.

I det skovrige og smukke midtsjællandske bakkeland står vores dedikerede personale klar til at forkæle dig - og fra det øjeblik du drejer fra ved skiltet på Landevejen, mærker du, hvordan stilheden sænker sig.

Under dit ophold på Skoemagerkroen kan du udforske naturen med en cykeltur på istidsruten, besøge nationalparken Skjoldungernes Land eller løbe en tur på en af vores naturruter. Men en vandretur til Tadre Mølle og Aastrup Kloster eller et lille visit hos en af vores små lokale producenter kan også varmt anbefales.

På Skoemagerkroen kan du lytte til spændende historiefortællinger om kroen og området, der har været befærdet siden bronzealderen - det er storhøjen i krohaven et vidnesbyrd om.

- Kroophold -

Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage ved ankomst, der kan nydes i Voldborgsstuen, gårdhaven eller på terrassen. 3-retters menu af sæsonens aktuelle a la carte menu. Overnatning i delt dobbeltværelse. Serveret morgenmad, juice og kaffe.

Pris kr. 1.195 pr. person

- Gourmetophold -

Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage ved ankomst, der kan nydes i Voldborgsstuen, gårdhaven eller på terrassen. Aperitif og snacks før middagen. 6-retters tasting menu af egne og lokale råvarer. Menuen ledsages af udvalgte vine. Overnatning i delt dobbeltværelse. Serveret morgenmad, juice og kaffe.

Pris kr. 1.995 pr. person

Det er muligt at opgradere til overnatning i vores suite mod et gebyr på kr. 395,- pr. person, såfremt den ikke er booket i forvejen.

Værelserne kan også bookes i forbindelse med selskaber på kroen.

Delt dobbeltværelse

Pris kr. 950,- inkl. morgenmad.

Opgradering til vores suite mod et gebyr på kr. 395,- pr. person.

Jeppes hytte

Pris kr. 950,- inkl. morgenmad

med egen indgang og handicapvenligt

Brudesuite

Pris kr. 2295,- inkl. morgenmad.

Romantisk & luxeriøs suite, jacuzzi/spa med kig til stjernerne.

inkl. Champagne på værelset.

Morgenmad serveret i suiten kr. 75,-

Værelser

Alle vores værelser er udstyret med :

  • Chromecast
  • Internet og gratis WIFI
  • TV-kanaler - DR1 HD, DR2, DR3, Ramasjang, TV2 Lorry HD, TV2 News, TV3 DK HD, Tv3+ HD, TV3 PLUS samt svenske og norske kanaler
  • Morgenkåbe, morgentøfler, og vi skifter håndklæder hver dag

Du kan bestille roomservice i tidsrummet fra kl. 10.00 - 22.00 mod et tillæg.

 

 

© Skoemagerkroen - Kroophold & værelser