Gourmetophold på Skoemagerkroen

Af og til har man brug for at trække sig fra den travle hverdag – det behov har vi sat os for at dække på Skoemagerkroen med et luksuriøst Gourmetophold.

Vi tilbyder et Gourmetophold, der kombinerer et smagfuldt måltid af lokale, bæredygtige råvarer med smukke omgivelser og stemningsfyldte værelser.

Du kan forvente et skarpt fokus på kvalitet og dygtigt håndværk, men også meget mere end det: en oplevelse, du kan leve længe på.

poul - åbning 29 maj - billeder-11

Nyd dit ophold

Når du booker et ophold på Skoemagerkroen er du altid garanteret en god oplevelse, men vores Gourmetophold er ekstraordinært.

Ved ankomst bliver du tjekket ind i et delt dobbeltværelse, der rummer alle de bekvemmeligheder, du forventer på et behageligt kroophold; f.eks. Gratis WIFI, Chromecast, TV-kanaler og morgenkåbe med dertilhørende tøfler.

Opgrader til brudesuiten

Husk, at det er muligt at opgradere til overnatning i vores luksuriøse brudesuite mod et gebyr på kr. 395,- pr. person – såfremt den er ledig. Her kan du koble af under stjernerne i en lækker jacuzzi.

Herefter består forkælelsen af følgende

  • Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage, der serveres i krostuen, gårdhaven eller på terrassen ved ankomsten
  • En velsmagende aperitif og appetitvækkende snacks før middagen
  • En middag bestående af en 8-retters signaturmenu, der udelukkende består af egne og lokale råvarer
  • Hertil serveres en udsøgt vinmenu
  • Serveret morgenmad samt juice og kaffe til at stille morgensulten. Nyd roen og freden i de bakkede, midtsjællandske landskaber, imens du er her. Vi deler gerne ud af vores viden om områdets seværdigheder og de omkringliggende muligheder for både cykel- og gåture – spørg vores dedikerede personale.

Pris kr. 2595 pr. person

Mulighed for tilkøb

Vildmarksparkken

Sauna med udsigt til skov og eng, vildmarsksbad med spa, brusebad, solvogne, frie håndklæder, badekåber og morgentøfler, div. Tromborg-produkter, et glas bobler, frisk frugt, sandwich, samt kildevand med eller uden brus.

Pris 395,- pr. person.

Opgraderet jubilæums vinmenu

Pris 395,- pr. person.

Book et ophold på Skoemagerkroen
© Skoemagerkroen – KroopholdGourmetophold