Reception / Canapeer

Delikate små fingerretter, der pynter og smager til receptioner, selskaber og andre anledninger.

Reception / Canapeer

(Min. 30 pers.)

Krabbe-surimimousse

Blinis, karse og syltet citron

Kæmpereje

Hvidløgsemulsion og krustade

Varmrøget laks fra egen røgeovn

grøntomat og rugflager

Skoemagerkroens egen skinke – lufttørret i 6 måneder

rygeostcreme og melon

Roastbeef af højreb

Fermenteret hvidløgsmayonnaise og stegte løg

Små lune krydderurtefrikadeller

Sprød rilette af Bredebjerggårds frilandsgris

Med karamelliseret løgpure

Pocheret æggeblomme

Håndpillede rejer og estragon

Klæg chokoladekage

med citruscremefraiche

Hjemmelavede flødeboller

med marcipanbund

4 miniretter kr. 95,-
Efterfølgende kr. 25,- pr. ekstra ret

Hver ret består af fingerretter (1-2 bidder)
Har du yderligere ønsker til andre receptionsretter, indfrier vi dem gerne

I huset 125,-

Efterfølgende kr. 25,- pr. ekstra ret