Sæsonbuffet – april-juni

Sæsonmenu til konfirmation, sommerfesten, brylluppet (2. april-30. juni)

Tilberedt af de bedste råvarer fra vores lokale producenter.
– Ud af huset min 4 personer.
Kan anrettes som menu, tapas, buffet og family style/sharefood

Menuen serveres også i restauranten (min. 10 pers.)

Sæsonbuffet – april-juni

(Min. 4 pers.)

***

Forretter

Koldrøget laks fra egen røgeovn

Flødeost, estragon og friterede brødsticks

Kæmperejer

Purløgsdressing, grønne asparges, søde løg og sprødt

***

Hovedretter

Langtidsstegt oksehøjrebsfilet

Forårsgrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard, små kartofler vendt i ramsløgspesto

Urtebagt bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker

Forårsgrønt fra Den Gamle gård og Mommarkstedet

(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

***

Dessert og is

Chokoladekage med brændt hvid chokolade

Rabarber og syrlige kys

Hertil hjemmelavet rabarber-jordbær is

***

Ud af huset – 289,- pr pers

I huset 358,- pr. pers.

***

Allergier

Vi tager gerne hensyn til allergier og individuelle madpræferencer mod gebyr 35,- pr. pers.

 

Tilvalg

Sæsonbetonet salat

– april, maj og juni –

Eksempelvis spæde salater, grønne asparges,

ramsløg, radisser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud, spinat

Udvalgte syltede urter og kerner samt dressing

Pris pr pers 39,-

 

Natmad:

Hjemmelavede Sandwichboller

Laksesalat med tomat, sylt og estragon-mayonnaise

Hjemmelavet rullepølse med løg, syltede agurker og dijonmayonnaise

Roastbeef med hjemmelavet remoulade, karamelliseret løgkompot, og peberrod

Pris 69,- pr stk.

 

Mini Burger

Oksehøjreb med bløde løg, tørret tomater, bearnaisesmør

og friterede løg

Min. 2 Stk. Pris 85,- pr pers.

 

Hjemmelavede grillpølser

Brioche pølsebrød, hjemmelavet karryketchup, remoulade, hakkede løg og agurkerelish

Pris 79,- pr pers.