Sæsonbuffet – april-juni

Forårets afgrøder er rige på smag og karakter – Vi har sammensat en sæsonbuffet af lokale råvarer, der er varieret og hædrer de danske madtraditioner.

Vores sæsonbuffet er oplagt til både store og små selskaber – uanset om I holder en skøn og familiær frokost eller står overfor en af livets store fester (f.eks. konfirmation, sommerfest eller bryllup). I skal blot være minimum 4 personer.

Menuen serveres også i restauranten (min. 10 pers.)

Sæsonbuffet – april-juni

(Min. 4 pers.)

Forretter

Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn

Rygeost, estragon, lakserogn og friterede brødsticks

***

Aspagers Panna cotta

Stegt kammusling, grønne asparges, søde løg og sprødt

***

Hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

 

Hovedretter

Krogmodnet oksehøjrebsfilet

med spæd forårs-sommergrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard

små kartofler vendt i krydderurtesmør

(I sæsonen: nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

***

BBQ-glaseret kalvebryst

Hvide og grønne asparges vendt i ramsløgspesto

Forårs-sommergrønt fra Mommarkstedet

 

Dessert og is

Chokoladekage med brændt hvidchokolade-marengs

Rabarber, (jordbær i sæsonen)

Hertil

Hjemmelavet jordbær is med karamel-fudge

 ***

Ud af huset – 299,- pr. person.

 

Tilkøb

Vores salater er altid sæsonbetonede.

I april, maj og juni.

Eks. Spæde salater, grønne asparges,

Ramsløg, radisser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud, spinat

Og div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris pr pers 39,-

 

Allergier

Vi tager gerne hensyn til allergier og individuelle madpræferencer mod gebyr 35,- pr. pers.

 

(Bliver I færre end forventet skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)

Få Sæsonbuffet leveret til Kirke Hyllinge, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Skibby, Dianalund, Ringsted, Roskilde, Lejre, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Svogerslev og Holbæk – Sæsonbuffet

© Skoemagerkroen – Mad ud af husetSæsonbuffet