Sæsonbuffet – januar-marts

Sæsonbuffet fra d. 4 januar til d. 1. april 2019

Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 10 pers.
Kan anrettes som menu, tapas, buffet og family style/sharefood

Sæsonbuffet – januar-marts

(Min. 4 pers.)

Kæmperejer

Krabbe vendt i rygeost-estragoncreme, citron og dildolie

Lufttørret skinke

af Elmely kro / Bredebjerg Gaard frilandsgris

Chutney

af grønne tomater, hvidløgsmayonnaise og sprøde hjemmebagte kuvertflutes

***

Krogmodnet oksehøjrebsmedaljon

sæsongrønt fra Den Gamle Gård og Kiselgården

Sukkersaltet fasanbryst fra Bonderup Gods

kål, kastanjer, skalotteløg, flødesauce og råsyltede tyttebær

Sæsonens kartoffel

***

Chokoladekage

Lemon-curd, mørke chokoladespåner og hjemmelavet-is

Pris pr. pers. 289,-

 

Tilvalg

2 slags sæsonsalater af eksempelvis:
Spæde salater, grønkål, blomkål, jordskokker, spæd grønt,
tørrede bær, æbler, nødder, kerner, perlebyg og dressing.

35,- pr. pers.

 

Natmad:

Hjemmelavet sandwich med forskellig fyld.

59,- pr. stk.

 

Dansk pølsebord med lillebrors hjemmelavede rullepølse, 2 slags spegepølser,

lun leverpostej med bacon, frikadeller, hjemmesyltede rødbeder, pickles, tilbehør,

hjemmebagt brød og smør.

75,- pr. pers.

 

Hjemmelavede grillpølser med tilbehør.

65,- pr. pers.