Sæsonbuffet

Sæsonbuffet fra d. 4. januar til d. 31. marts.

Vil du afslutte vinteren og møde foråret i godt selskab og med gode råvarer? Det giver vi rig mulighed for med vores sæsonbuffet, der bugner af de bedste råvarer og smager af dansk vinter, når vinteren er bedst.

Denne sæsonbuffet kan bestilles ud af huset til mindst 4 personer – Kunne du tænke dig at nyde menuen i de historiske sale på Skoemagerkroen, kan du se mere her.

Sæsonbuffet

(Min. 4 pers.)

Forretter

Varmrøget laks fra egen røgeovn

Estragon-mayonnaise og syltede grønne tomater

***
Rielette af frilandsand

Æble-timiankompot, friteret brødcroutons og peberods-emulsion

***

Hjemmebagte surdejs kuvertbrød

 

Hovedretter

Rosa-stegt kalvefilet

Rørt kartoffel med timian og vesterhavsost,

Vintergrønt fra Den Gamle Gaard og saltbagte jordskokker

***
Sukkersaltet fasanbryst

Søde kastanjer, råsyltet tyttebær, grønkål og flødesauce

 

Dessert

Hvid chokolade-estragon Panna cotta

Brændte marengs, syltede solbær og vaniljeis med karamel-fudge

***

Ud af huset pris pr. pers. 299,-

 

Muligheder for tilkøb

Vores salater er altid sæsonbetonede.

I januar, februar og marts.

Eks. Spæde salater,
beder, spæd grønt, rapsskud, spinat
Og div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris pr. pers 39,-

(Bliver I færre end forventet skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)

Få Sæsonbuffet leveret til Kirke Hyllinge, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Skibby, Dianalund, Ringsted, Roskilde, Lejre, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Svogerslev og Holbæk – Sæsonbuffet

© Skoemagerkroen – Mad ud af husetSæsonbuffet januar-marts