Sæsonbuffet – Oktober-December

Sæsonbuffet fra d. 1. oktober til d. 29. december 2019

Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 8 pers.

Menuen serveres også i huset Se den her

Sæsonbuffet – Oktober-December

(Min. 4 pers.)

Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn

Estragon mayonnaise, citroncreme og syltet vinterporrer

og

Rillette af frilandsand fra Bangs hønniker

med fermenteret hvidløgsmayonnaise broken gel af hyldebær og grøn tomat

Hjemmebagte surdejs kuvertflutes

***

Langtidsstegt oksehøjrebsfilet

To slags vinter grønt og portvins-glace

BBQ glaseret bryst af frilandsgris (uden ben)

Rørt kartoffel med citron-timian, Vesterhav´s ost og krydderurtesmør Urtemarinaret vinterkål i spicy-mayo

***

Chokoladetrifli

brændt hvidchokolade, chokoladespåner, syltet sensommerblommer i Madeira serveres med karamel-vaniljeis

Pris pr. pers. 299,-

Tilvalg

2 slags sæsonsalater

Vores salater er altid sæsonbetonet.
Eks. Grønkål, blomkål, rosenkål, kerner, nødder, æbler, løg, beder, jordskokker, spinat
Og div. syltede urter og bær samt dressing

Pris pr pers 39,-

 

(Bliver I færre end forventet skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)

Få sæsonbuffet leveret til Kirke Hyllinge, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Skibby, Dianalund, Ringsted, Roskilde, Lejre, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Svogerslev og Holbæk

© Skoemagerkroen – Mad ud af husetSæsonbuffet