Sæsonbuffet – Oktober-December

Sæsonbuffet fra d. 2 oktober til d. 31 december 2018

Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 10 pers.
Kan anrettes som Menu, Tapas, Buffet og Family style/ Sharefood

Sæsonbuffet – Oktober-December

(Min. 4 pers.)

Varmrøget lakserilette fra egen ovn

med syltet rødløgskompot og estragon-mayonnaise og

Koldrøget mørbrad

med fermenteret hvidløgsmayonnaise broken gel af hyldebær og grøn tomat

Hjemmebagte surdejs kuvertflutes

***

Krogmodnet oksehøjreb´s filet

med lokalt vinter grønt og portvinsglace

BBQ-glaseret revelsben (uden ben)

af frilandsgris fra Bredebjerg Gaard i Brorfelde bakker med grov kartoffel rørt med vesterhavsost og krydderurtesmør hertil vintergrønt fra Den Gamle Gaard

***

Chokolademousse, brændt hvidchokolade, chokoladepuf og syltet sensommerbær

fra Mommarkstedet - serveres med karamel-vaniljeis

Pris pr. pers. 289,-

Tilvalg
2 slags sæsonsalater
Vores salater er altid sæsonbetonet.
Eksempelvis grønkål, blomkål, rosenkål, kerner, nødder,
æbler, løg, beder, jordskokker, spinat
og div. syltede urter og bær samt dressing.
Pris pr. pers. 39,-

(Ved servering af buffeten i restauranten pålægges kr. 59,- pr. pers.)
Ved reducering af antal min 7 dage før