Sæsonbuffet – Oktober-December

5 retters Sæsonmenu/ buffet fra d. 1 oktober til d. 29 december 2020
Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle    
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 8 pers.

Menuen serveres også i huset Se den her

Sæsonbuffet – Oktober-December

(Min. 4 pers.)

Forretter

Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn

sæsonkompot, dildemulsion, rødsyrer og maltflage

 

Rimmet kammusling

Estragon Panna-cotta, søde løg og sprødt

 

Hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

 

Hovedretter

Krogmodnet oksehøjrebsfilet

med efterårs/ vintergrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard portvinssauce og små kartofler vendt i krydderurtesmør

 

BBQ-glaseret kalvebryst

medn Gratineret vinterløg/ rodfrugter i vesterhavsost

 

Dessert

Chokoladekage med brændt hvidchokolade-marengs

Syltet brombær og karamel-fudge is

 

Ud af huset – 299,- pr. pers.

I huset 369,- pr. pers.

 

Tilvalg

2 slags sæsonsalater

Vores salater er altid sæsonbetonet.

Eks. Grønkål, blomkål, rosenkål, kerner, nødder, æbler, løg, beder, jordskokker, spinat Og div. syltede urter og bær samt dressing Pris pr pers 39,-

Mulighed for levering af Sæsonbuffet mod betaling til hele Sjælland, inkl. Kirke Hyllinge, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Skibby, Dianalund, Ringsted, Roskilde, Lejre, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Svogerslev og Holbæk

© Skoemagerkroen – Mad ud af husetSæsonbuffet