Sæsonbuffet

En overdådig og smagfuld menu lavet af lokale og bæredygtige råvarer, der kan serveres som en 6-retters menu, buffet eller share food.

Sæsonbuffet

(Min. 4 pers.)

Kylling-rilette

af landkylling fra Bangs Hønniker, brunet smør, syltet grøntomat og fermenteret hvidløgsemulsion

Pocheret torskefilet

Citron-rygeostcreme, karse, friteret maltstiks og sommersalat

Hjemmebagte kuvertflutes

af økologisk mel fra Mejnerts Mølle

Dansk krogmodnet kalvefilet

med lokalt sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet

Glaseret/braiseret bryst af Alpegrisen

med nye kartofler rørt med krydderurtesmør hertil sommergrønt fra Den Gamle Gaard

Danske sommerbær fra Mommarkstedet

vendt i vaniljecreme og chokolade

Chokoladetærte

med jordbærcurde og krokant

Pris pr. person kr. 289,-

Tilvalg af vores sæson-salater

juli-august-Sep

Eskl. spæde salater, perlebyg, hyben, fennikel, radiser, sommerløg, beder, sommergrønt, søde tomater,
diverse urter og kerner samt dressinger

Pris pr. person kr. 39,-

Is
Hjemmerørt portionsis
Pr. person kr. 25,-

(Ved servering af buffeten i restauranten pålægger vi et tillæg på kr. 59,- pr. person)
Ved reduktion i antal kuverter, beder vi dig give besked senest 7 dage før.