Sæsonmenu (april – juni)

Forårets afgrøder er rige på smag og karakter – Vi har sammensat en sæsonmenu af lokale råvarer, der er varieret og hædrer de danske madtraditioner.

Vores sæsonmenu er oplagt til både store og små selskaber – uanset om I holder en skøn og familiær frokost eller står overfor en af livets store fester (f.eks. konfirmation, sommerfest eller bryllup). I skal blot være minimum 4 personer.

Menuen serveres også i restauranten (min. 8 pers.)

Sæsonmenu (april – juni)

(Min. 4 pers.)

(Aktuel fra d. 1 april – d. 30 juni )
Bæredygtig, traditionel og af lokale råvarer

Sæsonmenu

Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Rørt creme double, ramsløg, rogn og marinerede lammefjordsasparges

***

Brændt- rimmet kammusling
Citronemulsion, maltflager og syltet forårskål
Serveret med hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

***

Sukkersaltet bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker
Forårsgrønt fra Den Gamle gård og Mommarkstedet

***

Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Små nye kartofler vendt i urteolie, forårsgrønt og citrontimiansky

***

Chokoladedrøm
Med brændt hvid chokolade, rabarber (jordbær i sæsonen) og saltet karamel

Serveret med hjemmelavet vaniljeis med fudge

 

Ud af huset pris 325,- pr. person (Min. 4 pers.)

Tilvalg af salat
Vores salater er altid sæsonbetonet

Eks. Spæde salater, grønne asparges,
ramsløg, radisser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat
Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris 49,- pr. person

 

(Bliver I færre end forventet skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)

Få sæsonmenu leveret mod betaling til Kirke Hyllinge, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Skibby, Dianalund, Ringsted, Roskilde, Lejre, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Svogerslev og Holbæk – Sæsonbuffet

© Skoemagerkroen – Mad ud af husetSæsonmenu