Sæsonmenu juli-september
Sæsonmenu (2.juli-30. september)
bæredygtig menu, tilberedt af de bedste råvarer
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 8 pers.
Kan anrettes som menu, tapas, buffet og family style/sharefood
Sæsonmenu juli-september
(Min. 4 pers.)Forretter
Skoemagerkroen´s 6 mdr. lufttørret-skinke fra Brorfeldegrisen
Søde ærter, hjertesalat, syltet perleløg, maltflage, fermenteret hvidløgs-emulsion
***
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Syltet tomat, solsikkekerner, citron-hyldeblomst broken gel og purløgsmayonnaise
***
Hjemmebagte kuvertflutes af ølandshvede og spelt
Hovedretter
Kalvefilet Sous-vide
Sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet
Små kartofler vendt i persillepesto
(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)
***
Dansk Unghanebryst fra Bangs Hønniker
Smørbagt sommerkål med vesterhavsost og lys estragoncreme
Dessert
Danske sommerbær fra Mommarkstedet
Hvid chokoladetrifli, krokant, og solbær-is med mørkchokolade
Ud af huset – 299,- pr pers
I huset 369,- pr pers.
***
Tilvalg
Sæsonbetonet salat
– juli-august-sept-
Eksempelvis spæde salater, perlebyg, hyben, spæd fennikel,
radisser, sommerløg, beder, spæd sommergrønt, søde tomater,
udvalgte urter og kerner samt dressing
Pris pr pers 39,-
Natmad:
Vine:
Vine kan tilkøbes fra 75 kr. per flaske og frem.
(Bliver I færre end forventet, skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)
Få sæsonmenu leveret til Kirke Hyllinge, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Skibby, Dianalund, Ringsted, Roskilde, Lejre, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Svogerslev og Holbæk
© Skoemagerkroen – Mad ud af huset– Sæsonmenu