Sæsonmenu juli-september

Sæsonmenu (2.juli-30. september)

bæredygtig menu, tilberedt af de bedste råvarer
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 10 pers.
Kan anrettes som menu, tapas, buffet og family style/sharefood

Menuen serveres også i restaurenten

Sæsonmenu juli-september

(Min. 4 pers.)

***

Torsketatar

Rygeostcreme, radisser, malt-sticks, rød havesyre, karse (purløgsblomst i sæson)

Koldrøget mørbrad

Af alpegrisen fra Bredebjerggård, Syltede grønne tomater, broken gel af citron og hyldeblomst, fermenteret hvidløgs-emulotion

Hjemmebagte kuvertflutes af ølandshvede og spelt

***

Variation af ung-kalv

Filet og braiseret-glaseret bryst, lokalt sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet, hindbær-demiglace, små kartofler vendt i ramsløgpesto

(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

***

Danske sommerbær fra Mommarkstedet

vendt i vaniljecreme og müsli-krokant, mørk chokolade og jordbæris med fudge

***

Ud af huset – 299,- pr pers

I huset 369,- pr pers.

***

Tilvalg

Sæsonbetonet salat

– juli-august-sept-

Eksempelvis spæde salater, perlebyg, hyben, spæd fennikel,

radisser, sommerløg, beder, spæd sommergrønt, søde tomater,

udvalgte urter og kerner samt dressing

Pris pr pers 39,-

 

Natmad:

Hjemmelavede Sandwichboller

Laksesalat med tomat, sylt og estragon-mayonnaise

Hjemmelavet rullepølse med løg, syltede agurker og dijonmayonnaise

Roastbeef med hjemmelavet remoulade, karamelliseret løgkompot, og peberrod

Pris 69,- pr stk.

 

Mini Burger

Oksehøjreb med bløde løg, tørrede tomater, bearnaisesmør

og friterede løg

Min. 2 Stk. Pris 85,- pr pers.

 

Hjemmelavede grillpølser

Brioche pølsebrød, hjemmelavet karryketchup, remoulade, hakkede løg og agurkerelish

Pris 79,- pr pers.

 

(Bliver I færre end forventet, skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)

Få sæsonmenu leveret til Kirke Hyllinge, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Skibby, Dianalund, Ringsted, Roskilde, Lejre, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Svogerslev og Holbæk

© Skoemagerkroen – Mad ud af husetSæsonmenu