Sæsonmenu juli-september

Sæsonmenu (2.juli-30. september)

bæredygtig menu, tilberedt af de bedste råvarer
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 8 pers.
Kan anrettes som menu, tapas, buffet og family style/sharefood

Menuen serveres også i restaurenten

Sæsonmenu juli-september

(Min. 4 pers.)

Forretter

Skoemagerkroen´s 6 mdr. lufttørret-skinke fra Brorfeldegrisen

Søde ærter, hjertesalat, syltet perleløg, maltflage, fermenteret hvidløgs-emulsion

***

Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn

Syltet tomat, solsikkekerner, citron-hyldeblomst broken gel og purløgsmayonnaise

***

Hjemmebagte kuvertflutes af ølandshvede og spelt

 

Hovedretter

Kalvefilet Sous-vide

Sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet

Små kartofler vendt i persillepesto

(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

***

Dansk Unghanebryst fra Bangs Hønniker

Smørbagt sommerkål med vesterhavsost og lys estragoncreme

 

Dessert

Danske sommerbær fra Mommarkstedet

Hvid chokoladetrifli, krokant, og solbær-is med mørkchokolade

Ud af huset – 299,- pr pers

I huset 369,- pr pers.

***

Tilvalg

Sæsonbetonet salat

– juli-august-sept-

Eksempelvis spæde salater, perlebyg, hyben, spæd fennikel,

radisser, sommerløg, beder, spæd sommergrønt, søde tomater,

udvalgte urter og kerner samt dressing

Pris pr pers 39,-

 

Natmad:

Se vores udvalg af natmad her

 

Vine:

Vine kan tilkøbes fra 75 kr. per flaske og frem.

 

 

(Bliver I færre end forventet, skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)

Få sæsonmenu leveret til Kirke Hyllinge, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Skibby, Dianalund, Ringsted, Roskilde, Lejre, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Svogerslev og Holbæk

© Skoemagerkroen – Mad ud af husetSæsonmenu