MOMARK

Sæsonmenu til selskaber (1. april – 30. juni)

Foråret er mange kokkes favoritsæson, og det er der mange gode grunde til – Råvarer som kartofler, rabarber, ramsløg, radiser og asparges titter frem fra den danske muld og giver vores smagsløg noget at arbejde med.

Med vores sæsonmenu til selskaber kommer vi solen i møde og giver jer en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Menuen kan også bestilles ud af huset

Sæsonmenu – april-juni

(Min. 10 pers.)

 

Forretter

Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn

Rørt creme double, ramsløg, rogn og marinerede lammefjordsasparges

***

Brændt- rimmet kammusling

  Citronemulsion, maltflager og syltet forårskål
Serveret med hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

 

Hovedretter

Sukkersaltet bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker

Forårsgrønt fra Den Gamle gård og Mommarkstedet

***

Krogmodnet oksehøjrebsfilet

    Små nye kartofler vendt i urteolie, forårsgrønt og citrontimiansky

 

Dessert og is

Chokoladedrøm

 Med brændt hvid chokolade, rabarber (jordbær i sæsonen) og saltet karamel
Serveret med hjemmelavet vaniljeis med fudge

Ud af huset pris 325,- pr. person (Min. 4 pers.)

I huset pris 399,- pr. person (Min. 8 pers.)

 

Tilvalg af salat

Vores salater er altid sæsonbetonet

Eks. Spæde salater, grønne asparges,
ramsløg, radisser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat

Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris 49,- pr. person

Allergener
Vi tager gerne hensyn til allergier og individuelle madpræferencer – kontakt os venligst

(Bliver I færre end forventet skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)