Vores Sæsonmenu

Sæsonmenu til selskaber (2. april-30. juni)

Tilberedt fra bunden af de bedste råvarer
I huset min. 10 personer – ud af huset min. 4 personer.
Kan anrettes som family style/sharefood, buffet, menu og tapas

Menuen kan også bestilles ud af huset

Sæsonmenu – april-juni

(Min. 10 pers.)

***

Forretter

Koldrøget laks fra egen røgeovn

Flødeost, estragon og friterede brødsticks

Kæmperejer

Purløgsdressing, grønne asparges, søde løg og sprødt

***

Hovedretter

Langtidsstegt oksehøjrebsfilet

Forårsgrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard, små kartofler vendt i ramsløgspesto

Urtebagt bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker

Forårsgrønt fra Den Gamle gård og Mommarkstedet

(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

***

Dessert og is

Chokoladekage med brændt hvid chokolade

Rabarber (chokoladedyppede jordbær i sæsonen) og syrlige kys

Hertil hjemmelavet rabarber-jordbær is

***

I huset 358,- pr pers.

Ud af huset 289,- pr pers

***

Tilvalg

Sæsonbetonet salat

– april, maj og juni –

Eksempelvis spæde salater, grønne asparges,

ramsløg, radisser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud, spinat

Udvalgte syltede urter og kerner samt dressing

Pris pr pers 39,-

Natmad:

Hjemmelavede Sandwichboller

Laksesalat med tomat, sylt og estragon-mayonnaise

Hjemmelavet rullepølse med løg, syltede agurker og dijonmayonnaise

Roastbeef med hjemmelavet remoulade, karamelliseret løgkompot, og peberrod

Pris 69,- pr stk.

Mini Burger

Oksehøjreb med bløde løg, tørret tomater, bearnaisesmør

og friterede løg

Min. 2 Stk. Pris 85,- pr pers.

Hjemmelavede grillpølser

Brioche pølsebrød, hjemmelavet karryketchup, remoulade, hakkede løg og agurkerelish

Pris 79,- pr pers.

Frokostbuffet

klassiske serveringer af 5 & 8 retter

Tasting menu

af råvarer fra den midtsjællandske baghave

Frokost og smørrebrød

med et frisk pust udefra

A la Carte

Vælg mellem lækre retter i vores sæsonbeviste a la carte menu

Julefrokost i huset

Smag vores klassiske julefrokost