MOMARK

Sæsonmenu til selskaber (1. april – 30. juni)

Foråret er mange kokkes favoritsæson, og det er der mange gode grunde til – Råvarer som kartofler, rabarber, ramsløg, radiser og asparges titter frem fra den danske muld og giver vores smagsløg noget at arbejde med.

Med vores sæsonmenu til selskaber kommer vi solen i møde og giver jer en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Menuen kan også bestilles ud af huset

Sæsonmenu – april-juni

(Min. 10 pers.)
 

Forretter

Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn

Rygeost, estragon, lakserogn og friterede brødsticks

***

Aspagers Panna Cotta

Stegt kammusling, grønne asparges, søde løg og sprødt

***

Hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

 

Hovedretter

Krogmodnet oksehøjrebsfilet

Med spæd forårs-sommergrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard

Små kartofler vendt i krydderurtesmør

(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

***

BBQ-glaseret kalvebryst

Hvide og grønne asparges vendt i ramsløgspesto

forårs-sommergrønt fra Mommarkstedet

 

Dessert og is

Chokoladekage

Med brændte hvid chokolade-marengs, rabarber, (jordbær i sæsonen)

Hertil hjemmelavet jordbæris med karamel-fudge

***

I huset 369,- pr pers.

 

Tilkøb

Vores salater er altid sæsonbetonede.

I april, maj og juni.

Eks. Spæde salater, grønne asparges,

Ramsløg, radisser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud, spinat

Og div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris pr pers 39,-

Konfirmationsmenu

Frokostbuffet

klassiske serveringer af 5 & 8 retter
Tasting

Tasting menu

af råvarer fra den midtsjællandske baghave
Smørrebrød med Laks

Frokost og smørrebrød

Med et frisk pust udefra
Alacarte på Skoemagerkroen

A la Carte

Vælg mellem lækre retter i vores sæsonbeviste a la carte menu

Skoemagerkroens julebord til frokost

Smag vores klassiske julefrokost
Julebord

Skoemagerkroens julebord aften

Oplev de traditionelle danske juleretter på en helt ny måde