
Sæsonmenu til selskaber (1. april – 30. juni)
Foråret er mange kokkes favoritsæson, og det er der mange gode grunde til – Råvarer som kartofler, rabarber, ramsløg, radiser og asparges titter frem fra den danske muld og giver vores smagsløg noget at arbejde med.
Med vores sæsonmenu til selskaber kommer vi solen i møde og giver jer en smagsoplevelse udover det sædvanlige.
Sæsonmenu – april-juni
(Min. 10 pers.)
Forretter
Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Rørt creme double, ramsløg, rogn og marinerede lammefjordsasparges
***
Brændt- rimmet kammusling
Citronemulsion, maltflager og syltet forårskål
Serveret med hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede
Hovedretter
Sukkersaltet bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker
Forårsgrønt fra Den Gamle gård og Mommarkstedet
***
Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Små nye kartofler vendt i urteolie, forårsgrønt og citrontimiansky
Dessert og is
Chokoladedrøm
Med brændt hvid chokolade, rabarber (jordbær i sæsonen) og saltet karamel
Serveret med hjemmelavet vaniljeis med fudge
Ud af huset pris 325,- pr. person (Min. 4 pers.)
I huset pris 399,- pr. person (Min. 8 pers.)
Tilvalg af salat
Vores salater er altid sæsonbetonet
Eks. Spæde salater, grønne asparges,
ramsløg, radisser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat
Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing
Pris 49,- pr. person
Allergener
Vi tager gerne hensyn til allergier og individuelle madpræferencer – kontakt os venligst
(Bliver I færre end forventet skal I give besked min. 8 dage før arrangementet)