MOMARK

Sæsonmenu (2.juli-30. september)

Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
– I huset min. 10 pers.
Kan anrettes som menu, tapas, buffet og family style/sharefood

Menuen kan også bestilles ud af huset

Sæsonmenu juli-september

(Min. 8 pers.)

Forretter

Skoemagerkroen´s 6 mdr. lufttørret-skinke fra Brorfeldegrisen

Søde ærter, hjertesalat, syltet perleløg, maltflage, fermenteret hvidløgs-emulsion

***

Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn

Syltet tomat, solsikkekerner, citron-hyldeblomst broken gel og purløgsmayonnaise

***

Hjemmebagte kuvertflutes af ølandshvede og spelt

 

Hovedretter

Kalvefilet Sous-vide

Sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet

Små kartofler vendt i persillepesto

(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

***

Dansk Unghanebryst fra Bangs Hønniker

Smørbagt sommerkål med vesterhavsost og lys estragoncreme

 

Dessert

Danske sommerbær fra Mommarkstedet

Hvid chokoladetrifli, krokant, og solbær-is med mørkchokolade

 

Ud af huset – 299,- pr pers

I huset 369,- pr pers.

 

Tilvalg

Sæsonbetonet salat

– juli-august-sept-

Eksempelvis spæde salater, perlebyg, hyben, spæd fennikel,

radisser, sommerløg, beder, spæd sommergrønt, søde tomater,

udvalgte urter og kerner samt dressing

Konfirmationsmenu

Frokostbuffet

klassiske serveringer af 5 & 8 retter
Tasting

Tasting menu

af råvarer fra den midtsjællandske baghave
Smørrebrød med Laks

Frokost og smørrebrød

Med et frisk pust udefra
Alacarte på Skoemagerkroen

A la Carte

Vælg mellem lækre retter i vores sæsonbeviste a la carte menu

Skoemagerkroens julebord til frokost

Smag vores klassiske julefrokost
Julebord

Skoemagerkroens julebord aften

Oplev de traditionelle danske juleretter på en helt ny måde