
Sæsonmenu (2.juli-30. september)
Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
– I huset min. 10 pers.
Kan anrettes som menu, tapas, buffet og family style/sharefood
Sæsonmenu juli-september
(Min. 8 pers.)Forretter
Skoemagerkroen´s 6 mdr. lufttørret-skinke fra Brorfeldegrisen
Søde ærter, hjertesalat, syltet perleløg, maltflage, fermenteret hvidløgs-emulsion
***
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Syltet tomat, solsikkekerner, citron-hyldeblomst broken gel og purløgsmayonnaise
***
Hjemmebagte kuvertflutes af ølandshvede og spelt
Hovedretter
Kalvefilet Sous-vide
Sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet
Små kartofler vendt i persillepesto
(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)
***
Dansk Unghanebryst fra Bangs Hønniker
Smørbagt sommerkål med vesterhavsost og lys estragoncreme
Dessert
Danske sommerbær fra Mommarkstedet
Hvid chokoladetrifli, krokant, og solbær-is med mørkchokolade
Ud af huset – 299,- pr pers
I huset 369,- pr pers.
Tilvalg
Sæsonbetonet salat
– juli-august-sept-
Eksempelvis spæde salater, perlebyg, hyben, spæd fennikel,
radisser, sommerløg, beder, spæd sommergrønt, søde tomater,
udvalgte urter og kerner samt dressing