5 retters Sæsonmenu/ buffet fra d. 1 oktober til d. 29 december 2020
Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle    
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 8 pers.

Menuen serveres også ud af huset

Sæsonmenu – oktober-december

(Min. 8 pers.)

Forretter

Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn

sæsonkompot, dildemulsion, rødsyrer og maltflage

 

Rimmet kammusling

Estragon Panna-cotta, søde løg og sprødt

 

Hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

 

Hovedretter

Krogmodnet oksehøjrebsfilet

med efterårs/ vintergrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard portvinssauce og små kartofler vendt i krydderurtesmør

 

BBQ-glaseret kalvebryst

medn Gratineret vinterløg/ rodfrugter i vesterhavsost

 

Dessert

Chokoladekage med brændt hvidchokolade-marengs

Syltet brombær og karamel-fudge is

 

Ud af huset – 299,- pr. pers.

I huset 369,- pr. pers.

 

Tilvalg

2 slags sæsonsalater

Vores salater er altid sæsonbetonet.

Eks. Grønkål, blomkål, rosenkål, kerner, nødder, æbler, løg, beder, jordskokker, spinat Og div. syltede urter og bær samt dressing Pris pr pers 39,-