Sæsonmenu fra d. 1 oktober til d. 30 december 2019

Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle

Menuen serveres også ud af huset

Sæsonmenu – oktober-december

(Min. 8 pers.)

Koldrøget færøsk lakse fra egen røgeovn

Estragon mayonnaise, citroncreme og syltet vinterporrer

Og

Rillette af frilandsand fra Bangs hønniker

med fermenteret hvidløgsmayonnaise broken gel af hyldebær og grøn tomat

Hjemmebagte surdejs kuvertflutes

***

Langtidsstegt oksehøjrebsfilet

To slags vinter grønt og portvins-glace

BBQ glaseret bryst af frilandsgris (uden ben)

Rørt kartoffel med citron-timian, Vesterhav´s ost og krydderurtesmør Urtemarinaret vinterkål i spicy-mayo

***

Chokoladetrifli

brændt hvidchokolade, chokoladespåner, syltet sensommerblommer i Madeira serveres med karamel-vaniljeis

Pris pr pers.  369,-

 

Tilvalg

2 slags sæsonsalater

Vores salater er altid sæsonbetonet.

Eks. Grønkål, blomkål, rosenkål, kerner, nødder,

æbler, løg, beder, jordskokker, spinat

Og div. syltede urter og bær samt dressing

Pris pr pers 39,-

Frokostbuffet

klassiske serveringer af 5 & 8 retter

Tasting menu

af råvarer fra den midtsjællandske baghave

Frokost og smørrebrød

Med et frisk pust udefra

A la Carte

Vælg mellem lækre retter i vores sæsonbeviste a la carte menu

Skoemagerkroens julebord til frokost

Smag vores klassiske julefrokost

Skoemagerkroens julebord aften

Oplev de traditionelle danske juleretter på en helt ny måde