Sæsonbuffet fra d. 4 januar til d. 1. april 2019

Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
– I huset min. 10 pers.
Kan anrettes som menu, tapas, buffet og family style/sharefood

Menuen kan også bestilles ud af huset

Sæsonbuffet jan-april

(Min. 10 pers.)

Kæmperejer

Krabbe vendt i rygeost-estragoncreme, citron og dildolie

Lufttørret skinke

af Elmely kro / Bredebjerg Gaard frilandsgris

Chutney

af grønne tomater, hvidløgsmayonnaise og sprøde hjemmebagte kuvertflutes

Krogmodnet oksehøjrebsmedaljon

sæsongrønt fra Den Gamle Gård og Kiselgården

Sukkersaltet fasanbryst fra Bonderup Gods

kål, kastanjer, skalotteløg, flødesauce og råsyltede tyttebær

Sæsonens kartoffel

***

Chokoladekage

Lemon-curd, mørke chokoladespåner og hjemmelavet-is

Pris pr. pers. 348,-

Tilvalg

2 slags sæsonsalater af eksempelvis: Spæde salater, grønkål, blomkål, jordskokker, spæd grønt, tørrede bær, æbler, nødder, kerner, perlebyg og dressing.

35,- pr. pers.

Natmad:

Hjemmelavet sandwich med forskellig fyld.

59,- pr. stk.

Dansk pølsebord med lillebrors hjemmelavede rullepølse, 2 slags spegepølser,

lun leverpostej med bacon, frikadeller, hjemmesyltede rødbeder, pickles, tilbehør,

hjemmebagt brød og smør.

75,- pr. pers.

Hjemmelavede grillpølser med tilbehør.

65,- pr. pers.

Frokostbuffet

klassiske serveringer af 5 & 8 retter

Tasting menu

af råvarer fra den midtsjællandske baghave

Frokost og smørrebrød

Med et frisk pust udefra

A la Carte

Vælg mellem lækre retter i vores sæsonbeviste a la carte menu

Skoemagerkroens julebord til frokost

Smag vores klassiske julefrokost

Skoemagerkroens julebord aften

Oplev de traditionelle danske juleretter på en helt ny måde