fasan - sæson

Sæsonmenu fra d. 4. januar til d. 31. marts 2020

I Danmark er vi så heldige at have 4 smukke sæsoner, der alle byder på hver deres farver, traditioner – og ikke mindst smag!
Vores sæsonbuffet i denne periode er baseret på de råvarer, som vinteren og det tidlige forår beriger os med.
Vi lover derfor saft og kraft i vores sæsonmenu, der kan nydes i vores smukke, historiske lokaler.

– I huset min. 8 pers.

Menuen kan også bestilles ud af huset

Sæsonmenu januar-marts

(Min. 8 pers.)
 

Forretter

Varmrøget laks fra egen røgeovn

Estragon-mayonnaise og syltede grønne tomater

***

Rielette af frilandsand

Æble-timiankompot, friterede brødcroutons og peberodsemulsion

***

Hjemmebagte surdejskuvertbrød

 

Hovedretter

Rosa-stegt kalvefilet

Rørt kartoffel med timian og vesterhavsost,

Vintergrønt fra Den Gamle Gaard og saltbagte jordskokker

***

Sukkersaltet fasanbryst

Søde kastanjer, råsyltede tyttebær, grønkål og flødesauce

 

Dessert

Hvid chokolade-estragon Panna cotta

Brændte marengs, syltede solbær og vaniljeis med karamel-fudge

***

I huset pris pr. pers. 369,-

 

Muligheder for tilkøb

Vores salater er altid sæsonbetonede.

I januar, februar og marts.

Eks. Spæde salater,

beder, spæd grønt, rapsskud, spinat

Og div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris pr pers 39,-

Konfirmationsmenu

Frokostbuffet

klassiske serveringer af 5 & 8 retter
Tasting

Tasting menu

af råvarer fra den midtsjællandske baghave
Smørrebrød med Laks

Frokost og smørrebrød

Med et frisk pust udefra
Alacarte på Skoemagerkroen

A la Carte

Vælg mellem lækre retter i vores sæsonbeviste a la carte menu

Skoemagerkroens julebord til frokost

Smag vores klassiske julefrokost
Julebord

Skoemagerkroens julebord aften

Oplev de traditionelle danske juleretter på en helt ny måde