fasan - sæson

Sæsonmenu fra d. 7. januar til d. 31. marts 2021

I Danmark er vi så heldige at have 4 smukke sæsoner, der alle byder på hver deres farver, traditioner – og ikke mindst smag!
Vores sæsonbuffet i denne periode er baseret på de råvarer, som vinteren og det tidlige forår beriger os med.
Vi lover derfor saft og kraft i vores sæsonmenu, der kan nydes i vores smukke, historiske lokaler.

– I huset min. 8 pers.

Menuen kan også bestilles ud af huset

Sæsonmenu januar-marts

(Min. 8 pers.)
 

Koldrøget mørbrad

fermenteret hvidløgsmayonnaise og søde tomater

&

Rimmet Færøsk laks,

 røget blomkålscreme, agurk og rugbrødskrumme

***

Hjemmebagt surdejsbrød

***

Sukkersaltet fasanbryst fra Bonnerupgård

 med flødesauce, råsyltet tyttebær

hertil smørsauteret vinterkål og sødekastanjer

&

Timianstegt kalvetykstegsfilet

sæsongrønt fra Kiselgården og Den Gamle gård

serveres med sæsonens kartoffel

***

Chokolade Panna Cotta

 med mørk chokolade, orange krokant, flødeskum og vaniljeis

 

Pris 358,- pr pers.