Ophold på Skoemagerkroen

Kombiner afslapning, natur og smagfulde oplevelser med et ophold på Skoemagerkroen.

Bliv forkælet af vores dedikerede personale og nyd de mange oplevelser, som vores omkringliggende natur byder på. Tag en cykeltur på istidsruten, udforsk nationalparken Skjoldungernes Land eller løb en tur på en af vores naturruter. Tag på vandretur til Tadre Mølle og Aastrup Kloster eller besøg vores små lokale producenter. Der er også mulighed for spændende historiefortællinger om Skoemagerkroen og området, der har været befærdet siden bronzealderen, hvilket storhøjen i krohaven vidner om.

– Kroophold –
Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage ved ankomst, der kan nydes i Voldborgsstuen, gårdhaven eller på terrassen. Trerettersmenu af sæsonens aktuelle a la carte-menu. Overnatning i delt dobbeltværelse. Serveret morgenmad, juice og kaffe.

Pris kr. 1.195 pr. person

– Gourmetophold –
Friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage ved ankomst, der kan nydes i Voldborgsstuen, gårdhaven eller på terrassen. Aperitif og snacks før middagen. 8-retters-tastingmenu af egne og lokale råvarer. Menuen ledsages af udvalgte vine. Overnatning i delt dobbeltværelse. Serveret morgenmad, juice og kaffe.

Pris kr. 1.995 pr. person

Der kan opgraderes til overnatning i vores suite mod et gebyr på 295,- pr. person, såfremt den ikke er booket i forvejen.

Værelserne kan også bookes i forbindelse med selskaber på kroen.